Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2021 18:10
Čas čtení 1:27
Tereza Šnajdrová

Hackeři napadli web Slavie a dalších českých sportovních klubů. Jedná se o pomstu za Kúdelu?

Hackeři napadli web Slavie a dalších českých sportovních klubů. Jedná se o pomstu za Kúdelu?
Zdroj: MacNicol/Getty Images
NEWS SK SLAVIA PRAHA
Uložit Uložené

Jako první hlásila výpadek pražská fotbalová Slavia.

Po dnešním otevřeném dopise, který odešel z Pražského hradu na komisi disciplinární komise UEFA, přišla další rána pro české sportovní kluby. Hackeři napadli hned několik webových stránek fotbalových i hokejových organizací a první, kdo hlásil problém, byla podle CNN Prima News Slavia Praha. Je to pomsta za Kúdelu?

Doporučeno
Pražský hrad zaslal otevřený dopis UEFA: „Kúdela byl odsouzen neprávem, rasismus byl neprokázaný a domnělý“ Pražský hrad zaslal otevřený dopis UEFA: „Kúdela byl odsouzen neprávem, rasismus byl neprokázaný a domnělý“ 15. dubna 2021 13:49

První potíže s webem Slavia Praha zaznamenala již ve středu večer, jen pár hodin poté, co UEFA udělila trest obránci fotbalového klubu Slavia Praha Ondřeji Kúdelovi, který během březnového zápasu Evropské ligy proti Rangers FC pošeptal Finu Glenu Kamarovi dosud neznámou, údajně rasistickou větu. Kúdela nesmí nastoupit do 10 příštích zápasů, což pravděpodobně naštvalo některé hackery. 

Domů
Sdílet
Diskuse