Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2021 16:35
Čas čtení 0:50
Dominik Vetrák

Režisér filmu Rychle a zběsile 9 konzultoval fyziku a létání do vesmíru v autech s odborníky a vědci

Režisér filmu Rychle a zběsile 9 konzultoval fyziku a létání do vesmíru v autech s odborníky a vědci
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Rychle a zběsile 9 bude jeden z nejšílenějších akčních filmů vůbec.

Filmy ze série Rychle a zběsile jsou stále šílenější. V každém díle vidíme řadu bláznivých scén a kaskadérských kousků, které lámou zákony fyziky a logiky.

Už delší dobu víme, že v Rychle a zběsile 9 se podíváme do vesmíru. Naznačuje to i poslední scéna z nového traileru, kde vidíme Romana (Tyrese Gibson) a Teja (Ludacris) doslova letět v autě spojeném s raketami směrem do vesmíru.

Doporučeno
Emma Watson stihla za 31 let zažít vrchol Hollywoodu. Které jsou její nejlepší filmy a jak vystoupila ze stínu Harryho Pottera? Emma Watson stihla za 31 let zažít vrchol Hollywoodu. Které jsou její nejlepší filmy a jak vystoupila ze stínu Harryho Pottera? 16. dubna 2021 14:33

Překvapující je, že tvůrci létání do vesmíru konzultovali s vědci a fyziky. Prozradil to režisér Justin Lin v rozhovoru pro The Hollywood Reporter. V první řadě přiznává, že let do vesmíru plánoval pro sérii delší dobu, ale nenašel správný důvod, který by účast ve vesmíru obohacoval po emocionální dějové linii.

Domů
Sdílet
Diskuse