Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2021 7:25
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola čeká s partnerkou Lelou další dítě

Karlos Vémola čeká s partnerkou Lelou další dítě
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

„Byl to pro mě šok, ale mám radost,“ říká slavný bojovník.

Domácí MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola se podělil o radostnou novinu. Se svou partnerkou Lelou totiž čeká další dítě. Samotný bojovník se o tom dozvěděl během natáčení nového dílu své talk show a následně to oznámil i svým fanouškům v živém vysílání na Instagramu.

„Byl to pro mě šok, ale mám radost. Lela mi to napsala uprostřed Karlos Show. Napsala mi, že je těhotná čtyři týdny. A před čtyřmi týdny jsem měl zápas s Ďatelinkou,“ řekl Vémola.

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30

Poslední výhru tedy náležitě oslavil a žertuje, že asi bude mít miminko pokaždé, když zápasí. S Lelou už má totiž malou dcerku Lili a Vémolova partnerka tehdy otěhotněla v období jeho zápasu s Princem Aounallahem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Řada fanoušků už zahrnula dvojici gratulacemi, ke kterým se připojila i samotná organizace Oktagon MMA, pod kterou Karlos Vémola aktuálně zápasí.

V minulosti byl Vémola držitelem opasku pro šampiona střední váhy (do 84 kilogramů), který získal na konci minulého roku. Před několika týdny před první obhajobou mu byl však titul odebrán kvůli nesplnění váhového limitu.

Před pár dny Karlos Vémola podstoupil operaci ramene, brzy by však měl nastoupit zpět do tréninkového tempa a slibuje, že titul šampiona si vezme zpátky. 

Domů
Sdílet
Diskuse