Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2021 11:09
Čas čtení 1:46
Vojtěch Vanda

Rozvolňování od 3. května: Můžeš navštívit kadeřníka nebo kosmetický salón, do škol se vrátilo více žáků

Rozvolňování od 3. května: Můžeš navštívit kadeřníka nebo kosmetický salón, do škol se vrátilo více žáků
Zdroj: Sean Gallup/Getty Images
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Přinášíme ti přehled uvolnění opatření, které platí od pondělí 3. května.

Konec úpravy vlasů a těla doma před zrcadlem. To, co vláda avizovala minulý týden, se vyplnilo, a od pondělí 3. května se uvolnila další opatření. Novinkou je nyní možnost navštívit provozovny spojené s péčí o tělo, kam patří kadeřnictví, kosmetické nebo masážní salony, manikúry nebo pedikúry. Také se otvírají provozovny s péčí o zvířata. V sedmi krajích s dobrou epidemickou situací se navíc vrací druhé stupně základních škol k rotační výuce.

Doporučeno
Babiš: Nejpozději od 1. června chceme otevřít registrace pro všechny od 16 let Babiš: Nejpozději od 1. června chceme otevřít registrace pro všechny od 16 let 2. května 2021 21:39

Do kadeřnictví jen s testem

Provozovny s péčí o tělo, jako je kadeřnictví nebo pedikúra, však nebudou otevřeny úplně. Pokud budeš chtít využít jejich služeb, čekají tě přísná opatření. V provozovně může být v jeden moment pouze jeden zákazník na obsluhu, který není blíže než dva metry od další obsluhy se zákazníkem.

Domů
Sdílet
Diskuse