Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2021 11:28
Čas čtení 0:56
Vojtěch Vanda

Kovy se setkal s dalajlámou. Pořád tomu nemůžu uvěřit, uvedl ve videu

Kovy se setkal s dalajlámou. Pořád tomu nemůžu uvěřit, uvedl ve videu
Zdroj: Jan Michael Ihl/Flickr/volně k užití
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Český youtuber a moderátor vedl rozhovor v rámci konference Evropské dialogy Václava Havla.

Kovy si popovídal s dalajlámou. To, co se zdá jako hodně opožděný aprílový žert, se stalo pravdou. Oblíbený český youtuber a moderátor si krátký záznam z rozhovoru vyvěsil na své sociální sítě. „Pořád tomu nemůžu uvěřit, že se to stalo,“ okomentoval své setkání v doprovodném videu, ve kterém vysvětlil, proč vlastně takovou možnost dostal.

Doporučeno
Vyléčil Dalajláma obyvatele Mongolska z alkoholismu? Namísto litrů vodky je inspiroval vyměnit ji za kobylí mléko Vyléčil Dalajláma obyvatele Mongolska z alkoholismu? Namísto litrů vodky je inspiroval vyměnit ji za kobylí mléko 14. března 2017 10:47

Karel Kovář, známý pod pseudonymem Kovy, je osobností, která již dávno přerostla svůj stejnojmenný youtubový kanál i kanál Gameballcz. Nejenže vystupuje v televizích jako host, ale také se mu povedlo některé události i moderovat. Proto asi není úplně nečekané, že mu bylo nabídnuto, zda nechce moderovat rozhovor s VIP osobností.

Domů
Sdílet
Diskuse