Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2021 9:54
Čas čtení 2:20
Adam Smeták

Toto je volební program Pirátů a STAN. Slibují razantní boj s korupcí a důraz na klima

Toto je volební program Pirátů a STAN. Slibují razantní boj s korupcí a důraz na klima
Zdroj: se svolením České pirátské strany
NEWS
Uložit Uložené

Program nejsilnější koalice unikl na internet.

Koalice Pirátů a STAN má v úterý oficiálně zahájit volební kampaň, představit logo a svůj program. Ten ale ještě před samotným představením unikl na internet. Koaliční uskupení, které již několik týdnů poráží v předvolebních průzkumech různých agentur dosud nejsilnější hnutí ANO, v něm slibuje razantní boj s korupcí a důraz na klima.

Na zatím testovacím webu představili jak kompletní program tak jeho shrnutí, které načteš během čtyř minut. Programovými body Pirátu a STAN jsou digitální revoluce, moderní ekonomika, rovnocenné regiony, razantní boj s korupcí, důraz na klima, profesionální stát, sebevědomá a bezpečná země nebo jistota péče a pomoci.

Doporučeno
Hamáček řekl, že Bartoš není připraven být premiérem. Předsedy Pirátů jsme se zeptali, co si o tom myslí Hamáček řekl, že Bartoš není připraven být premiérem. Předsedy Pirátů jsme se zeptali, co si o tom myslí 23. dubna 2021 18:36
Domů
Sdílet
Diskuse