Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. května 2021 15:49
Čas čtení 1:01
Tereza Šnajdrová

„Urážíte novináře, jste pokrytec a zbabělec.“ Měcháček se pustil do Xavera v jeho vlastní show

„Urážíte novináře, jste pokrytec a zbabělec.“ Měcháček se pustil do Xavera v jeho vlastní show
Zdroj: Český rozhlas/Marie Votavová/propagační materiál volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

K otevřené kritice došlo v celostátně vysílaném pořadu Xaver a host.

Do nepříjemné situace se dostal moderátor Českého Rozhlasu Luboš „Xaver“ Veselý, který si do svého pořadu pozval herce a komika Tomáše Měcháčka. Pohodový rozhovor se jen během pár minut proměnil v ostrou kritiku, při níž komik nenechal na Xaverovi nit suchou. „Jste pokrytec a zbabělec. Napadáte svoje kolegy a porušujete kodex Českého rozhlasu,znělo v éteru.

Doporučeno
ANO se propadlo pod 20 %, Piráti a STAN jsou první a SPOLU druzí. Takto vypadá nejnovější volební průzkum pro ČT ANO se propadlo pod 20 %, Piráti a STAN jsou první a SPOLU druzí. Takto vypadá nejnovější volební průzkum pro ČT 26. května 2021 13:44

Moderátor pořadu Xaver a host si do éteru pozval herce a komika Tomáše Měcháčka, který Luboši Veselému vytkl snad vše, co mu na něm vadí. Obvinil ho z bezpáteřního chování ke kolegům, paktování se s Ruskem i z porušování kodexu veřejnoprávního Českého rozhlasu. 

Domů
Sdílet
Diskuse