Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2021 v 17:02
Čas čtení 0:40
Vojtěch Vanda

Pražský Primark se otevře 17. června

Pražský Primark se otevře 17. června
Zdroj: Unsplash/Paul Siewert/k volnému užití
NEWS
Uložit Uložené

Prodejna na Václavském náměstí otevře dříve, než se čekalo.

Irský řetězec s módou Primark již zná datum otevření svého nového obchodu v Praze. Zákazníci budou moci obchod v budově Flow Building na Václavském náměstí poprvé navštívit 17. června od 9 hodin ráno

Doporučeno
Praha uvítá první Primark. Nakonec si ale ještě počkáme Praha uvítá první Primark. Nakonec si ale ještě počkáme 15. května 2021 v 21:51

Nový obchod bude, jak uvádí MediaGuru, teprve čtvrtým ve střední a východní Evropě, kam se chystá firma expandovat. Na rozloze 4600 metrů čtverečních nabídne módu, kosmetické produkty a doplňky pro domácnost. Vznikne tím 300 nových pracovních míst.

„Jsme potěšeni, že můžeme zákazníkům v Praze nabídnout proslulou módu a ceny Primarku, a nemohli bychom si pro náš první obchod v České republice přát lepší lokalitu než na ikonickém Václavském náměstí,“ uvedl oblastní manažer pro Polsko, Slovinsko a Českou republiku Maciej Podwojski.

Jedná se o poměrně překvapivou zprávu, jelikož se ještě v květnu hovořilo o otevření třípatrové pražské pobočky až v pozdějším termínu tohoto roku.

Jak jsme tě informovali, obchod na Václavském náměstí také nebude jediným obchodem Primarku v Česku. V dohledné době dvou let by se měla otevřít i prodejna v Brně v obchodním centru Olympia. Irský řetězec se chystá expandovat i na Slovensko.

Domů
Sdílet
Diskuse