Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2021 11:04
Čas čtení 2:10
Vojtěch Vanda

Nechci žádný multikulturní fanatický Pirátostát, řekl Babiš ve Sněmovně

Nechci žádný multikulturní fanatický Pirátostát, řekl Babiš ve Sněmovně
Zdroj: Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky
POLITIKA
Uložit Uložené

Premiérův proslov byl plný rozohněných tvrzení.

Premiér Andrej Babiš (ANO) se při svém čtvrtečním vystoupení v Poslanecké sněmovně v rámci jednání o vyslovení nedůvěře vládě rozohnil. Ve svém monologu uvedl několik ostrých tvrzení. Jedním z nich bylo například vyjádření, že nechce, aby se Česká republika stala „multikulturním fanatickým Pirátostátem“ a aby Česko řídil Evropský parlament.

Doporučeno
Komunisté nakonec Babiše podpoří. Při hlasování o nedůvěře odejdou ze sálu Komunisté nakonec Babiše podpoří. Při hlasování o nedůvěře odejdou ze sálu 3. června 2021 10:25

Andrej Babiš začal svůj proslov tvrzením, že se jej všichni v politice snaží zlikvidovat. Jako první zmínil Evropskou komisi. „Pochybná, účelová zpráva Evropské komise o údajném střetu zájmu. Vy jste mi nevěřili, že chci jít do politiky něco změnit a ne dělat kšefty s tradičními stranami, a když jste to zjistili, tak byla vyfabrikována aféra dluhopisů, a na základě toho mě vyhodili z vlády. Absurdní záležitost. Žádný střet zájmu nemám,“ uvedl.

Domů
Sdílet
Diskuse