Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2021 10:06
Čas čtení 0:35
Adam Smeták

Průvodčí dostal pěstí od cestujícího, který si odmítl nasadit respirátor. Skončil v nemocnici

Průvodčí dostal pěstí od cestujícího, který si odmítl nasadit respirátor. Skončil v nemocnici
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Policisté momentálně hledají svědky incidentu.

Kolínská policie vyšetřuje okolnosti, za nichž došlo ve středu ke zranění vlakového průvodčího. Napadnout jej měl cestující poté, co byl několikrát upozorněn, aby si nasadil respirátor. Průvodčímu pak údajný násilník uštědřil ránu pěstí a zraněný zaměstnanec drah musel být převezen do nemocnice. Policisté útočníka zadrželi na kolínském nádraží. Nyní hledají svědky.

K napadení mělo dojít ve středu po 11. hodině dopoledne ve vlaku cestujícím z Bohumína do Prahy. „Zraněný 33letý průvodčí byl s blíže nespecifikovaným zraněním převezen sanitou do nemocnice, kde zůstal hospitalizován,“ uvedla  mluvčí policie Michaela Richterová.

Doporučeno
Měl tři nohy a dva pohlavní orgány. Francouzská prostitutka se dvěma vagínami ho prý chtěla pro sebe Měl tři nohy a dva pohlavní orgány. Francouzská prostitutka se dvěma vagínami ho prý chtěla pro sebe 7. června 2021 9:30
Domů
Sdílet
Diskuse