Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2021 11:30
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

Napadení v pražském metru: Muž se zastal obtěžované ženy. Po několika ranách pěstí zůstal ležet

Napadení v pražském metru: Muž se zastal obtěžované ženy. Po několika ranách pěstí zůstal ležet
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

K incidentu došlo 6. července na nástupišti metra Florenc.

Pražská policie řeší drsný útok, k němuž došlo 6. července na nástupišti metra Florenc. Tři rusky hovořící muži tam obtěžovali ženu, které se zastal dvaačtyřicetiletý cestující a od násilníků si tak vysloužil několik ran pěstí. Po bitce zůstal bezvládně ležet ne zemi a musel být převezen do nemocnice, informuje Policie ČR.

Doporučeno
Mutace lambda, delta či kappa. Které varianty koronaviru se šíří v České republice a ve kterých krajích? Mutace lambda, delta či kappa. Které varianty koronaviru se šíří v České republice a ve kterých krajích? 14. července 2021 10:33

Policisté z místního oddělení Karlín pátrají od úterý 6. července po třech rusky hovořících mužích, kteří během cesty metrem linky B a na nástupišti metra Florenc, fyzicky napadli dvaačtyřicetiletého cestujícího. Ten se zastal neznámé ženy, kterou útočníci slovně obtěžovali. Následně od nich utržil několik ran pěstí a po posledním úderu zůstal bezvládně ležet na nástupišti. Jeho zranění si vyžádala převoz do nemocnice,“ řekla policejní mluvčí Violeta Siřišťová. 

Domů
Sdílet
Diskuse