Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2021 12:53
Čas čtení 1:01
Tereza Šnajdrová

LOH Tokio 2020: Další nakaženou je volejbalistka Sluková, která kvůli účasti na olympiádě odložila i založení rodiny

LOH Tokio 2020: Další nakaženou je volejbalistka Sluková, která kvůli účasti na olympiádě odložila i založení rodiny
Zdroj: Český olympijský výbor
NEWS LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2020
Uložit Uložené

Premiér Andrej Babiš zkritizoval chování lékaře Vlastimila Voráčka, který do Tokia odletěl neočkovaný.

Česká republika přišla o další možnost získat na Olympijských hrách v Tokiu medaili. Další nakaženou členkou výpravy je totiž volejbalistka. Volejbalistka Markéta Nausch Sluková se v Tokiu musela odebrat do desetidenní izolace a sobotního turnaje se tak spolu s Barborou Hermannovou nezúčastní.

Doporučeno
Prvním nakaženým v české výpravě na LOH v Tokiu byl nenaočkovaný lékař Prvním nakaženým v české výpravě na LOH v Tokiu byl nenaočkovaný lékař 22. července 2021 12:11

Neskutečně podceněná logistika sportovců do Tokia je v našich očích čistým amatérismem, selhání toho, kdo měl na starosti výpravu charterového letu, ne lidí na palubě. V letu z 16. července pod organizační hlavičkou ČOV očividně neexistovala jakákoliv standardní protiepidemická opatření na letišti i během letu samotného, celá situace vyústila v množství pozitivních případů mezi sportovci i samotnými funkcionáři ČOV,“ kritizuje počínání Českého olympijského výboru šéf agentury Sport Invest Marketing David Trávníček.

Domů
Sdílet
Diskuse