Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2021 13:39
Čas čtení 1:11
Daniel Mikolášik

Kim Kardashian přišla podpořit listening party Kanyeho Westa v erotické kukle

Kim Kardashian přišla podpořit listening party Kanyeho Westa v erotické kukle
Zdroj: Getty Images/Pierre Suu
OSOBNOSTI KANYE WEST KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Někteří uživatelé pod jejím příspěvkem na Instagramu říkali, že působí jako maskovaný ninja z filmu pro dospělé.

Kanye West zorganizoval už druhou listening party připravovaného alba Donda na přeplněném stadionu Mercedes-Benz v rodné Atlantě. Kromě fanoušků nechyběli ani známí kolegové z rapové branže či prominentní hosté ze showbyznysu. Mezi nimi byla i jeho manželka Kim Kardashian, se kterou se rozvádí, a jejich 4 děti.

Influencerka přišla otce svých dětí podpořit i na první velkolepou živou premiéru desátého studiového alba Kanyeho, ve kterém se sladila s jeho tehdejším červeným outfitem. Tentokrát udělala totéž a podobně jako raper zvolila velmi podobný čistě černý outfit.

Doporučeno
The Beatles nikdy neexistovali. Přečti si nejšílenější konspirační teorie, ze kterých tě bude mrazit The Beatles nikdy neexistovali. Přečti si nejšílenější konspirační teorie, ze kterých tě bude mrazit 6. srpna 2021 18:01

Ozvláštnila ho však erotickou kuklou s otvory na zip francouzského módního domu Balenciaga. Někteří uživatelé pod jejím příspěvkem na sociálních sítích reagovali, že působí jako maskovaný ninja z filmu pro dospělé. 

Domů
Sdílet
Diskuse