Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2021 10:15
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

Bývalý člen afghánské vlády nyní rozváží v Německu jídlo na kole. Má přitom dva tituly z Oxfordu

Bývalý člen afghánské vlády nyní rozváží v Německu jídlo na kole. Má přitom dva tituly z Oxfordu
Zdroj: Pxfuel/CC0/volně k užití
NEWS AFGHÁNISTÁN
Uložit Uložené

Bývalý afghánský ministr informací Syed Ahmad Sadat se se dvěma tituly z Oxfordu živí v Německu, po odchodu z afghánské vlády, jako kurýr.

Bývalý afghánský ministr informací Syed Ahmad Sadat, který před rokem opustil vládu s prezidentem Ašrafem Ghaním, byl v posledních dnech spatřen v Německu, kam emigroval. Byl vyfocen při práci, kterou čekal jen málokdo. Muž, jenž má dva tituly z Oxfordu, rozváží pro jednu firmu v Lipsku pizzu jako poslíček na kole. Informuje India Today.

Doporučeno
Český velitel v Kábulu zachránil 81 lidí. S Tálibánem vyjednával šest hodin Český velitel v Kábulu zachránil 81 lidí. S Tálibánem vyjednával šest hodin 27. srpna 2021 8:46

Jednomu z místních novinářů se podařilo bývalého afghánského ministra vyfotit při jedné z rozvážek pro firmu Lieferando. Tyto fotky se rozšířily po sociálních sítích. 

Domů
Sdílet
Diskuse