Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2021 14:05
Čas čtení 1:38
Radim Šlechta

Pavel Novotný dostal půl roku vězení za vyhrožování, nebezpečné pronásledování a nabádání k trestnému činu. Odvolal se

Pavel Novotný dostal půl roku vězení za vyhrožování, nebezpečné pronásledování a nabádání k trestnému činu. Odvolal se
Zdroj: Adam Smeták/REFRESHER
NEWS PAVEL NOVOTNÝ
Uložit Uložené

Novotný dostal trest za vyhrožování, nebezpečné pronásledování a nabádání k trestnému činu.

Starosta Řeporyjí a bývalý bulvární novinář Pavel Novotný dostal za výtržnictví, podněcování k trestnému činu a nebezpečné pronásledování podnikatele Marka Víta půlroční trest s dvouletou podmínkou. Podle soudkyně by měl v budoucnu dávat pozor na svou rétoriku. Novotný se na místě odvolal. Pokud by šel do vězení, nemohl by v průběhu trestu vykonávat svou politickou činnost. Informoval o tom server iDNES.cz.

„Z dosud neurčeného místa prostřednictvím elektronických prostředků opakovaně nepřímo působil na poškozeného tím, že zveřejňoval informace o jeho soukromém životě a sdílel fotografie, které poškozeného zobrazovaly na různých místech, které doplňoval posměšnými komentáři,“ stojí v rozsudku.

Doporučeno
Pavel Novotný: Můžeme pořád nadávat na Prchala, ale já bych si ho hned přivedl do ODS (Rozhovor) Pavel Novotný: Můžeme pořád nadávat na Prchala, ale já bych si ho hned přivedl do ODS (Rozhovor) 13. září 2020 8:00
Domů
Sdílet
Diskuse