Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2021 19:25
Čas čtení 1:58
Vojtěch Vanda

Spekulace o prezidentově zdraví mohou mít soudní dohru. Zeman chce žalovat bývalou ministryni Stehlíkovou

Spekulace o prezidentově zdraví mohou mít soudní dohru. Zeman chce žalovat bývalou ministryni Stehlíkovou
Zdroj: TASR/Martin Baumann
NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Kancelář prezidenta vydala ostré prohlášení vůči „dezinformacím nebo přímo cíleným lžím“, které jsou prý kolem prezidentova zdravotního stavu vytvářena.

Kancelář prezidenta republiky vydala prohlášení, ve které se vymezuje k údajně nepravdivým informacím, jež se týkají prezidentova zdravotního stavu. Ve středu odpoledne vyvěsil Hrad na internet skrze mluvčího Jiřího Ovčáčka oficiální dokument, z nějž vyplynulo, že se Miloš Zeman chystá zažalovat bývalou ministryni pro lidská práva Džamilu Stehlíkovou, čímž se chce bránit „úmyslným dezinformacím nebo přímo cíleným lžím“.

Doporučeno
Zeman byl v nemocnici kvůli problémům s játry, píše iROZHLAS a Deník N Zeman byl v nemocnici kvůli problémům s játry, píše iROZHLAS a Deník N 6. října 2021 18:46

Ostré vyjádření sdílel mluvčí i na svém Twitteru. „Přestože byla dne 16. září 2021 zveřejněna podrobná Zpráva o zdravotním stavu prezidenta republiky, objevují se na toto téma opakovaně spekulace, které nemají žádný pravdivý základ,“ uvedl mluvčí. „Jedná se o úmyslné dezinformace nebo přímo cílené lži,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse