Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2021 22:30
Čas čtení 0:29
Dominik Vetrák

Agatha z Wandavision dostane na Disney+ vlastní seriál. Herečka Kathryn Hahn se už nemůže dočkat

Agatha z Wandavision dostane na Disney+ vlastní seriál. Herečka Kathryn Hahn se už nemůže dočkat
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Půjde o minisérii, která nám odhalí více z jejího života.

Variety se přes své zdroje dopracovalo k tomu, že Marvel Studios pracují na vlastní minisérii pro Agathu Harkness. Jde o magickou postavu z minisérie Wandavision, která zavařila Wandě nejen svými kouzelnickými schopnostmi. Její minisérie má být stylově černá komedie s velkým množstvím sci-fi/čarodějnických elementů.

Doporučeno
Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? 6. října 2021 16:30

Nevíme však, zda se dějově zaměří na události před, nebo po Wandavision. Jak možná víš, na konci Wandavision se z ní stala žena v domácnosti, která zapomněla na svou pravou identitu a to, že je čarodějnice. Postarala se o to Wanda.

Scenárista a výkonný producent Wandavision Jac Schaeffer zastoupí stejnou pozici i při tomto seriálu.

Herečka Kathryn Hahn zatím nic nepotvrdila ani nevyvrátila. Začni si však zvykat, že ročně uvidíme hned několik marvelovských seriálů. Tím nejbližším bude Hawkeye už v listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse