Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2021 8:19
Čas čtení 2:07
Tereza Šnajdrová

Dnes začínají volby do Poslanecké sněmovny. Popisujeme, kdy a kde můžeš volit

Dnes začínají volby do Poslanecké sněmovny. Popisujeme, kdy a kde můžeš volit
Zdroj: TASR/Marko Erd
NEWS VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2021
Uložit Uložené

Volební místnosti se otevírají dnes ve 14:00 hodin.

Česko se po čtyřech letech dočkalo nových sněmovních voleb. Pokud nejsi spokojený s nynější vládou, nebo bys ji naopak rád podpořil do následujících čtyř let, přijď k urně i ty. Volební místnosti se po celé republice otevírají v pátek 8. října ve 14:00 hodin. Volit mohou všichni občané starší 18 let. A pokud dnes nemáš čas, odvolit můžeš i zítra, a to do 14:00 hodin.

Doporučeno
Jak se staví české politické strany ke klimatické krizi? Zeptali jsme se jich Jak se staví české politické strany ke klimatické krizi? Zeptali jsme se jich 6. října 2021 15:30

Do letošních voleb do Poslanecké sněmovny kandiduje 22 stran a je jen na tobě, komu vhodíš svůj hlas. Volební lístky bys měl mít již doma, pokud je nemáš, nemusíš se ničeho obávat. Po prokázání totožnosti je dostaneš i ve volební místnosti. Všichni občané České republiky starší 18 let budou mít možnost hlasovat pro své favority.

Domů
Sdílet
Diskuse