Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2021 19:28
Čas čtení 1:05
Tereza Šnajdrová

Žižkovská noc 2021 startuje již 28. října. Těšit se můžeš na Gleba, ukrajinskou raperku Alyonu Alyonu a dalších 200 umělců

Žižkovská noc 2021 startuje již 28. října. Těšit se můžeš na Gleba, ukrajinskou raperku Alyonu Alyonu a dalších 200 umělců
Zdroj: Gleb/propagační materiál
NEWS
Uložit Uložené

Žižkovská noc 2021 nezná hranic.Ve dnech 28. - 30. října ti nabídne koncerty více než 200 umělců.

Městský festival Žižkovská noc si pro tebe ve dnech 28. - 30. října nachystal již desátý ročník, v rámci kterého tě zve na koncerty více než 200 umělců. Tahle skvělá událost je rok od roku větší a není se proto čemu divit, že letos se z Žižkova rozrostla i na další místa. Navštiv Storm klub, holešovický Cross nebo Fuchs2 a vychutnej si stovky koncertů.

Doporučeno
Zpěvačka Aiko: Moje hudba bývala melancholická, ale dnes už mám větší radost ze života. Myslím, že jsem dospěla (Rozhovor) Zpěvačka Aiko: Moje hudba bývala melancholická, ale dnes už mám větší radost ze života. Myslím, že jsem dospěla (Rozhovor) 11. října 2021 7:00

Žižkovská noc je multižánrová a každý si tak přijde na své. Patříš mezi fanoušky rapu? Pak tě zcela jistě potěší Gleb, ukrajinská raperka Alyona Alyona, která to dotáhla až do Vogue, Fvck Kvlt, Opak Dissu nebo třeba Císařpancíř a Edúv syn. Vybírat můžeš opravdu z desítek rapových umělců, tak mrkej na line-up a kroužkuj.

Ani milovníci electra nebudou ošizeni a mezi vystupujícími si najdou své interprety. Ve čtvrtek se můžeš těšit například na polské Wczasy, v pátek zase na britskou dvojici Giant Swan a sobotu uzavře kouzelný FVLCRVM, který roztančí i mrtvého.

Žižkovská noc fandí všem a v line-upu najdeš i velké zastoupení žen. Poslechni si Katarzii, naději české popové scény Aiko, s níž jsme jen před nedávnem dělali rozhovor, Amelii Sibu nebo třeba elektronické trio Viah.

Program pak potěší i posluchače punku, hardcoru, folku, rocku a vlastně všech žánrů, které tě jen napadnou. Festival se navíc nesoustředí jenom na hudbu, ale přinese ti i křest knihy, vystoupení Pinkbusu plného queer umělců a mnoho dalšího.

Kompletní program najdeš zde.

Popadni diář a zapiš si 28. - 30. října na různých místech v Praze a užij si kulturu, dokud můžeme. Vstupenky pořídíš již teď, a to za 699 korun. Pokud ale plánuješ vyrazit pouze na jednu noc, bude tě to stát pouhých 299 korun.

Doporučeno
Yungblud na své tour zavádí genderově neutrální toalety. „Pokud s tím mají úředníci problém, ať za mnou přijdou,“ vzkázal Yungblud na své tour zavádí genderově neutrální toalety. „Pokud s tím mají úředníci problém, ať za mnou přijdou,“ vzkázal 13. října 2021 15:33
Domů
Sdílet
Diskuse