Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. října 2021 11:30
Čas čtení 1:34
Martin Mičuda

Nový Lexus LX láká na obrovskou masku, luxusní interiér a terénní schopnosti

Nový Lexus LX láká na obrovskou masku, luxusní interiér a terénní schopnosti
Zdroj: Lexus
TECH
Uložit Uložené

Čtvrtá generace off-roadu je realitou.

Když nám začátkem léta Toyota představila zcela nový Land Cruiser, dalo se čekat, že dříve či později přijde na scénu i jeho luxusnější derivát. Řeč je o sourozeneckém Lexusu a jeho odnoži LX, který zastupuje honosnější provedení slavného off-roadu. To nám japonský výrobce představuje právě teď, a to jak 4. generaci, která se ukazuje téměř po 15 letech účinkování předchůdce.

Doporučeno
Hyundai nás opět překvapil. Nové i20 N je bezkonkurenční sportovní auto ve své cenové hladině Hyundai nás opět překvapil. Nové i20 N je bezkonkurenční sportovní auto ve své cenové hladině 13. října 2021 14:30

I přesto, že LX netají svůj technický základ a na Land Cruiser se podobá, oba konce karoserie byly pochopitelně přizpůsobeny estetickému směřování značky Lexus. Vzadu si tak místo našly propracovanější a vzájemně propojené LED koncová světla. Oproti Toyotě je odlišný i nárazník, přibylo více chromových prvků, no a chybět nemůže ani velký nápis Lexus. Boční pohled nabízí téměř identické tvarování, největší změna je však vpředu, kde si místo našla až nevídaně obrovská maska.

Domů
Sdílet
Diskuse