Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Footshop.
5. listopadu 2021 10:30
Čas čtení 1:47
Sponzorovaný obsah

Hledáš nové tenisky? Máme pro tebe model, který si zamiluješ

Hledáš nové tenisky? Máme pro tebe model, který si zamiluješ
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložit Uložené

Tenisky PUMA Suede Mayu pořídíš ve Footshopu.

Chceš tenisky, kterými se chlubí i jedna z největších hudebních hvězd světa? Máme pro tebe skvělý tip. PUMA vydala novou siluetu tenisek, za kterou stojí i jedna z největších hudebních i módních ikon planety Dua Lipa. V teniskách PUMA Suede Mayu ukazuje, že dokáže dokonale skloubit kvalitu, kterou od sportovních tenisek čekáš, se módními trendy.

Tenisky PUMA Suede Mayu nově najdeš také v obchodě Footshop. Není moc bot, které se hodí jak na procházku po městě nebo v parku, tak i na jakýkoliv večírek. 

Podívat se do obchdou

Vysoká podrážka nevyjde z módy

Na první pohled tě bezpochyby zaujme vysoká a výrazná podrážka. Po té PUMA ale nesahá poprvé, již dříve používala nápadnou platformu ve spolupráci s Rihannou a postupem času se z ní mezi nadšenci do tenisek stala naprostá klasika. V případě tenisek PUMA Suede Mayu designéři skloubili jednu z nejikoničtějších siluet a přizpůsobili ji současným trendům.

Footshop
Zdroj: Footshop

Podrážka v kombinaci s typickou PUMA svrchní částí dodává botě eleganci a svěží design. Jedná se zároveň o botu, která je velmi lehká a pohodlná. PUMA ukazuje, že z každé siluety dokáže dostat to nejlepší. Suede Mayu bere klasický model značky a drobnými úpravami z něj dělá ještě vymazlenější tenisku.

Do parku i na večírek

V kampani, na které Dua Lipa spolupracovala s Mariem Sorrentim, dává zpěvačka jasně najevo, že PUMA Suede Mayu si můžeš vzít naprosto kamkoliv. Možností je nekonečně mnoho a ve fantazii se nekladou žádné bariéry, které by v těchto teniskách nebylo možné překročit. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Na fotkách je kombinuje s černou sukní a topem na uzel, což dává jasně najevo: Je čas se předvést. A nezáleží na tom, jestli v nových teniskách stejně jako zpěvačka zazáříš na večírku nebo při procházce v parku, styl bude kráčet s tebou. 

Sebevědomí kupředu

Pohybuj se po světě se sebevědomím a stylem, inspiruj současné i budoucí generace žen. Nech se jimi podpořit a podporuj je zpět, veď smysluplné konverzace a dostávej pozornost tam, kde ji jako žena dostávat chceš. To říká PUMA v rámci kampaně „She Moves Us“, jejíž součástí jsou i PUMA Suede Mayu, všem ženám.

Značka se snaží dodat ženám sebevědomí a odvahu dělat to, co zrovna dělat chtějí, a to jak skrz pohyb tak i v rámci stylu. Tomu pomáhá právě i výrazná tvář kultury a stylu Dua Lipa, která ke kampani říká: „Učím se přijímat sama sebe a milovat člověka, kterým jsem. Je velmi osvobozující a příjemné mít možnost to udělat. Velmi mi k tomu pomohli i moji fanoušci.“

Footshop
Zdroj: Footshop

Nové tenisky PUMA Suede Mayu hledej ve Footshopu. Ukaž, že máš co říct a že máš právo na pozornost a vyjádřit, kým doopravdy jsi. Po vzoru zpěvačky zaujmi davy a dej o sobě vědět v nových, neokoukaných teniskách.

Chci nové tenisky
FootshopFootshopFootshopFootshop
Zobrazit galerii
(8)
Domů
Sdílet
Diskuse