Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2021 13:00
Čas čtení 1:15
Vojtěch Vanda

Policie bude stíhat Roznera i Volného. Bývalí poslanci ztratili imunitu

Policie bude stíhat Roznera i Volného. Bývalí poslanci ztratili imunitu
Zdroj: Volný blok – Česká suverenita
POLITIKA POLICIE ČR
Uložit Uložené

Volby do Poslanecké sněmovny nedostaly poslance Roznera s Volným zpět do křesel. Nyní budou muset čelit policejnímu vyšetřování.

Jak bývalý poslanec SPD Miroslav Rozner, tak nezařazený poslanec Lubomír Volný budou čelit policejnímu vyšetřování. Uvedla to Česká televize. Vzhledem k tomu, že neobhájili své poslanecké mandáty v posledních volbách do Poslanecké sněmovny, ztratili imunitu, jež policistům znemožňovala konat. U Roznera se policisté vrátí k výrokům o koncentračním táboře v Letech, Volného zase policie chtěla stíhat kvůli dezinformacím.

Doporučeno
Miloslav Rozner přišel o poslaneckou imunitu. Policie se vrátí k jeho výrokům o koncentračním táboře v Letech Miloslav Rozner přišel o poslaneckou imunitu. Policie se vrátí k jeho výrokům o koncentračním táboře v Letech 15. října 2021 10:47

O případu Miroslava Roznera jsme tě informovali nedávno. Bývalý poslanec SPD má být stíhán kvůli svému výroku. V roce 2019 označil romský tábor v Letech, který během druhé světové války sloužil jako koncentrační tábor, za „neexistující pseudokoncentrák“. Tento výrok byl odvysílán v pořadu České televize 168 hodin.

Domů
Sdílet
Diskuse