Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. listopadu 2021 7:56
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Kanye West odsuzuje hnutí #MeToo a staví se za obviněného Marilyna Mansona

Kanye West odsuzuje hnutí #MeToo a staví se za obviněného Marilyna Mansona
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/volně k užití
NEWS KANYE WEST
Uložit Uložené

Raper a podnikatel ve dvouapůlhodinovém rozhovoru vypráví o kontroverzních tématech a vysvětluje, proč si zavolal Marilyna Mansona do pravidelného křesťanského formátu Sunday Service.

Kanye West v rozhovoru pro Revolt TV vysvětloval, proč vystupoval na jednom pódiu s Marilynem Mansonem, který byl obviněn ze sexuálního obtěžování. Proti kontroverznímu zpěvákovi svědčí minimálně 5 údajných obětí, on všechna obvinění popírá.

Ye se za Mansona postavil a odsoudil hnutí #MeToo, které bojuje proti zneužívání žen.

Doporučeno
Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian jsou stále manželé. V show SNL ji prý donutili říci, že se rozvedli Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian jsou stále manželé. V show SNL ji prý donutili říci, že se rozvedli 5. listopadu 2021 16:05

Raper zlehčoval situaci kolem Marilyna Mansona a tvrdí, že obvinit dnes už mohou kohokoli. „Jsou mezi námi i ženy, které si prošly opravdu vážnými věcmi, například je proti jejich vůli zatáhli do tmavé uličky – to je něco jiného než objetí, ale klasifikuje se to jako totéž,“ stěžuje si Kanye West a naznačuje, že ​​za obtěžování lze považovat jen opravdu velmi závažné formy jednání proti vůli ženy.

Domů
Sdílet
Diskuse