Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2021 18:10
Čas čtení 0:53
Ilona Hobzová

VIDEO: Exposlanec ANO vyrazil zazvonit na seniorkou, která ho kritizovala na Twitteru. Konfrontaci si natočil na telefon

VIDEO: Exposlanec ANO vyrazil zazvonit na seniorkou, která ho kritizovala na Twitteru. Konfrontaci si natočil na telefon
Zdroj: ČTK/Fotobanka ČTK/Štěrba Martin
NEWS HNUTÍ ANO TWITTER
Uložit Uložené

Petr Venhoda se komentářem seniorky na sociální síti cítil dotčený.

Petr Venhoda, dnes už bývalý poslanec hnutí ANO, neunesl slova seniorky, která ho na Twitteru označila „blbem“. Na svém facebookovém profilu informoval o tom, že se v neděli večer ženu vydal konfrontovat přímo k jejímu bydlišti. Z události zveřejnil politik také videozáznam.

Petr Venhoda zveřejnil na svém facebookovém profilu screen komentáře uživatelky Twitteru, který ho popudil. Michajla Džakovová ho ve své reakci na jiný Tweet označila za „blba z Profikorupčního hnití ANO“. To Venhoda označil za verbální útok proti jeho osobě, se kterým se podle jeho slov jako ústavní činitel potkával dnes a denně.

Domů
Sdílet
Diskuse