Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2021 22:21
Čas čtení 1:07
Martin Adam Pavlík

Sylvester Stallone prozradil, že během natáčení Rockyho IV téměř zemřel. Na jednotce intenzivní péče strávil 4 dny

Sylvester Stallone prozradil, že během natáčení Rockyho IV téměř zemřel. Na jednotce intenzivní péče strávil 4 dny
Zdroj: MGM/UA Entertainment Company
ZAJÍMAVOSTI SYLVESTER STALLONE
Uložit Uložené

Důvodem měl být skutečný silný úder od herce Dolpha Lundgrena.

Jak píše New York Post, pětasedmdesátiletý Sylvester Stallone nedávno prozradil, že během natáčení filmu Rocky IV dostal od herce Dolpha Lundgrena tak tvrdou ránu, že následně skončil na jednotce intenzivní péče a dokonce si myslel, že zemře.

Doporučeno
Monstrózní bodybuilder se pobije se 180kilovým íránským Hulkem. Jejich zápas je prý osobní Monstrózní bodybuilder se pobije se 180kilovým íránským Hulkem. Jejich zápas je prý osobní 7. listopadu 2021 19:03

Lundgren ve filmu ztvárnil chladnokrevného Rusa Ivana Draga, boxerského soupeře Rockyho, a svého hereckého kolegu pravděpodobně nechtěně nešťastně trefil, až musel být převezen do nemocnice. Stallone o natáčení boxerského souboje, při kterém ke zranění došlo, řekl více ve videu The Making of Rocky vs. Drago na svém youtubovém kanálu.


„První věc, kterou jsme natočili, byl můj nástup, pak jeho nástup a následovalo představení. Potom jsem se během boje skutečně zranil a museli mě z Kanady převézt na jednotku intenzivní péče do Kalifornie,“ řekl slavný herec.


„Doslova mě rozdrtil,“ řekl Stallone. Údajně nejprve nic necítil, ale později týž den se jeho zdravotní stav rapidně zhoršil. „Krevní tlak mi stoupl na 260. Chystal jsem se mluvit s anděly,“ zavzpomínal si podle amerického deníku herec proslavený zejména akčními filmy z osmdesátých a devadesátých let.


„Byl jsem na jednotce intenzivní péče obklopen jeptiškami a pak jsem se musel vrátit a dokončit boj,“ řekl. Na jednotce intenzivní péče prý zůstal čtyři dny, než se vrátil, aby natočil zbytek závěrečné bojové scény. Dodal, že Lundgrenův silný úder do hrudi mohou diváci vidět v původním filmu z roku 1985.

Doporučeno
Vycházející hvězda Hollywoodu: Jonathan Majors, který ovládl Disney+, Netflix, HBO a chystá se do Creed 3 a Avengers Vycházející hvězda Hollywoodu: Jonathan Majors, který ovládl Disney+, Netflix, HBO a chystá se do Creed 3 a Avengers 10. listopadu 2021 12:30

Film oslaví tento měsíc 36. výročí vzniku a podle New York Post se Stalloneho „Rocky“ memorabilia budou prodávat v aukci v prosinci. Očekává se, že jeho typické červené boxerské rukavice z filmu Rocky III spolu s téměř 500 dalšími rekvizitami používanými ve filmech během hercovy kariéry vydělají až 1,5 milionu dolarů. Rukavice se na aukci pravděpodobně budou prodávat za 10 000 až 20 000 dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse