Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2021 19:03
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Monstrózní bodybuilder se pobije se 180kilovým íránským Hulkem. Jejich zápas je prý osobní

Monstrózní bodybuilder se pobije se 180kilovým íránským Hulkem. Jejich zápas je prý osobní
Zdroj: Martyn Ford/propagační materiál
SPORT BOJOVÉ SPORTY
Uložit Uložené

Zápas obrů proběhne 2. dubna 2022 v Londýně.

Známý britský kulturista a herec Martyn Ford, kterému se někdy přezdívá „Noční můra“ nebo „Nejděsivější muž planety“, se chystá na zápas v boxerském ringu. Jeho soupeřem se stane takzvaný íránský Hulk Sajad Gharibi, který na sociálních sítích získal popularitu díky své gigantické, skoro až groteskní postavě. Bitva proběhne pod hlavičkou organizace Boxstar, která termín jejich zápasu stanovila na 2. dubna 2022.

Doporučeno
Zběsilé KO za 34 sekund a naprostá nadvláda nového šampiona. OKTAGON MMA nabídl další velkolepý turnaj Zběsilé KO za 34 sekund a naprostá nadvláda nového šampiona. OKTAGON MMA nabídl další velkolepý turnaj 7. listopadu 2021 0:02

Ford, kterého filmoví diváci mohou znát například z filmů Rychle a zběsile 9 nebo Kingsman: Zlatý kruh, si se svým soupeřem přes sociální sítě vyměňoval četné ostré vzkazy. Jeden takový napsal Ford i poté, co byl vzájemný zápas oficiálně oznámen. „Zmlátím toho troubu v prvním kole, nemá smysl oddalovat after party,“ napsal devětatřicetiletý Brit.

Domů
Sdílet
Diskuse