Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2021 14:49
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

Zlínský kraj zakáže akce nad 100 lidí. Situace je vážná

Zlínský kraj zakáže akce nad 100 lidí. Situace je vážná
Zdroj: Zlínský kraj
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Informaci oznámil na tiskové konferenci hejtman Radim Holiš (ANO).

Obyvatelé Zlínského kraje se budou muset na chvíli vzdát společenského života. Jak oznámil zlínský hejtman Radim Holiš (ANO) na úterní tiskové konferenci, kvůli zhoršující se pandemické situaci nebude možné navštěvovat hromadné akce nad 100 osob.

Doba omezení na 14 dnů je minimální, tudíž je možné, že při zhoršení situace v tamních nemocnicích, by se mohl časový úsek prodloužit či opatření zpřísnit.

Doporučeno
KORONAVIRUS: V pondělí přibylo 14 480 nově nakažených, v nemocnicích už je přes 5 400 lidí s covidem KORONAVIRUS: V pondělí přibylo 14 480 nově nakažených, v nemocnicích už je přes 5 400 lidí s covidem 23. listopadu 2021 8:27

Situace v nemocnicích na východě republiky je vážná. Proto se kraj, pod nějž spadají okresní města Kroměříž, Uherské Hradiště, Vsetín a Zlín rozhodl pozastavit společenský život na nějakou dobu, aby přeplněným zdravotnickým zařízením pomohl.

Domů
Sdílet
Diskuse