Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. listopadu 2021 18:57
Čas čtení 0:42
Tereza Šnajdrová

Do Česka přijel Chris Hemsworth. Filmový Thor si v centru Prahy pochutnával na trdelníku

Do Česka přijel Chris Hemsworth. Filmový Thor si v centru Prahy pochutnával na trdelníku
Zdroj: Marvel Studios/The Walt Disney Company
NEWS CHRIS HEMSWORTH
Uložit Uložené

Herec o tom informoval na svém Instagramu.

Kdo by neznal Chrise Hemswortha, filmového obra Thora, který si získal srdce mnoha fanynek. Hollywoodský herec od začátku listopadu natáčí v Praze film Extraction 2 a aby jen neseděl v hotelu Four Seasons, kde je ubytován, vyrazil dnes do ulic. Spolu se svojí ženou Elsou Pataky si pochutnával na trdelníku, o čemž poctivě informoval svoje fanoušky na Instagramu.

Doporučeno
Muž propašoval do Severní Koreje seriál Squid Game na USB. Dostal trest smrti Muž propašoval do Severní Koreje seriál Squid Game na USB. Dostal trest smrti 25. listopadu 2021 13:48

Chris Hemswortha se proslavil především rolí Thora, kterého si zahrál v oblíbených marvelovkách. Zaujal tak mnoho mužů nadšených do sci-fi snímků, ale i žen, které obdivují jeho vypracované tělo. 

Hollywoodský herec přijel do Česka již 8. listopadu a zdrží se zde hned několik týdnů, neboť v Praze natáčí film Extraction 2. Nyní za ním přijela i jeho manželka Elsa Pataky, kterou Chris vytáhl na oblíbenou turistickou pochoutku –⁠ na trdelník.

Svým fanouškům se na Instagramu pochlubil videem, na němž si spolu se svojí ženou v pražských uličkách pochutnává na oblíbeném sladkém pokrmu a doplnil ho popiskem: „Jsem vděčný, že můžu mít v Praze svoji ženu, která mě učí svým skvělým evropským gastronomickým dovednostem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Domů
Sdílet
Diskuse