Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2021 11:33
Čas čtení 0:50
Radim Šlechta

Vybrali jsme nejlepší memes z jmenování Fialy premiérem

Vybrali jsme nejlepší memes z jmenování Fialy premiérem
Zdroj: Kancelář prezidenta republiky
NEWS MILOŠ ZEMAN PETR FIALA
Uložit Uložené

Tvůrci internetových memů na sebe nenechali dlouho čekat a krátce po jmenování Petra Fialy premiérem zaplavily internet satirické koláže.

Ve čtvrtek se prezident České republiky Miloš Zeman vrátil z Ústřední vojenské nemocnice a namířil rovnou do Lán. Pár hodin po svém propuštění se ale vrátil zpět do nemocnice s pozitivním testem na koronavirus. Kvůli tomu se také odložilo jmenování Petra Fialy z vítězné koalice SPOLU premiérem na neděli. Chvíli se přitom nevědělo, za jakých podmínek jmenování Fialy proběhne. 

Lidé na internetu přemýšleli, zda ceremoniál proběhne ve skafandrech nebo na dálku, ale realita nakonec byla ještě o stupeň zajímavější. Miloš Zeman byl po dobu ceremoniálu zavřený ve skleněném boxu. Netrvalo dlouho a internet zaplavily memy, které ze Zemanova boxu udělaly klec z Minecraftu nebo akvárium. Toto jsou některé z nich.

Domů
Sdílet
Diskuse