Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. prosince 2021 18:18
Čas čtení 1:10
Tereza Šnajdrová

Mladík z Královéhradecka prostřelil sousedovi okno. Zásahovka u něj našla 17 zbraní a 2 300 nábojů

Mladík z Královéhradecka prostřelil sousedovi okno. Zásahovka u něj našla 17 zbraní a 2 300 nábojů
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Třiadvacetiletý muž je obviněn z nedovoleného ozbrojování a poškození cizí věci, za což mu hrozí až 2 roky za mřížemi.

Když Královéhradecká policie obdržela v neděli 28. listopadu oznámení o údajné střelbě, pravděpodobně netušila, jaké vyvrcholení tento incident bude mít. U třiadvacetiletého mladíka, který svému sousedovi prostřelil okno, zásahová jednotka našla 17 zbraní a 2 300 nábojů. Zadrženému nyní za nedovolené ozbrojení a poškození cizí věc hrozí až dva roky za mřížemi, informuje Policie ČR.

Doporučeno
VIDEO: Muž s betonářskou tyčí vtrhl do budovy ministerstva zdravotnictví. Pátrá po něm policie VIDEO: Muž s betonářskou tyčí vtrhl do budovy ministerstva zdravotnictví. Pátrá po něm policie 2. prosince 2021 16:30

V neděli 28.11. v podvečerních hodinách jsme na lince 158 přijali oznámení o možné střelbě na jeden dům v Nechanicích. Ke střelbě mělo dojít ve večerních hodinách, kdy oznamovatel uslyšel zvuk sypajícího skla,“ řekla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Domů
Sdílet
Diskuse