Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2021 8:07
Čas čtení 0:46
Tereza Šnajdrová

Babiš: Pokusil se mě napadnout ozbrojený muž. Měl kudlu a pistoli, policie ho zpacifikovala

Babiš: Pokusil se mě napadnout ozbrojený muž. Měl kudlu a pistoli, policie ho zpacifikovala
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Za premiérem přišel muž ozbrojený nožem a střelnou zbraní.

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) tvrdí, že se ve středu málem stal terčem útoku ozbrojeného muže. Muž vybavený pistolí a nožem byl zadržen již na vrátnici Úřadu vlády a nikomu se tak naštěstí nic nestalo, informují Novinky. „I to se stává,“ řekl k incidentu Babiš.

Doporučeno
Mladík z Královéhradecka prostřelil sousedovi okno. Zásahovka u něj našla 17 zbraní a 2 300 nábojů Mladík z Královéhradecka prostřelil sousedovi okno. Zásahovka u něj našla 17 zbraní a 2 300 nábojů 2. prosince 2021 18:18

Lidé nám vyhrožují. Včera sem přišel takovýhle borec a chtěl mě napadnout, měl tuhle kudlu, tu pistoli a policie ho zpacifikovala na vrátnici. I to se stává, ale my to děláme pro lidi. Neděláme to z plezíru. A pokud nechápete, co říkám, tak přijďte, rád si s vámi popovídám,“ promluvil ve čtvrtek Andrej Babiš (ANO) o incidentu, který se odehrál ve středu na Úřadu vlády.

Domů
Sdílet
Diskuse