Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2021 22:15
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Cobra Kai pokračuje 4. sérií. Debutový trailer je plný soubojů a nenávisti na turnaji, který rozhodne o všem

Cobra Kai pokračuje 4. sérií. Debutový trailer je plný soubojů a nenávisti na turnaji, který rozhodne o všem
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jeden z největších netflixovských hitů dostane nové díly ještě letos. Sleduj první trailer.

4. série Cobra Kai se na Netflix dostane 31. prosince. Díky kratšímu formátu epizod (mají převážně kolem 20 - 25 minut) je možné, že si ji mnozí diváci pustí celou během jednoho dne. Sledování tohoto seriálu je totiž návykové a rychle při něm utíkají hodiny, což jsme zmiňovali také v recenzi, kde jsme Cobra Kai pochválili.

Doporučeno
Recenze: 3. série Cobra Kai je od dob Stranger Things nejlepším seriálem pro nekontrolovatelné sledování Recenze: 3. série Cobra Kai je od dob Stranger Things nejlepším seriálem pro nekontrolovatelné sledování 4. ledna 2021 19:30

Ve 4. sérii budeme svědky spojení dvou karate klubů – Miyago-Do (studenti Daniela LaRusse) a Eagle Fang (studenti Johnnyho Lawrence, kteří se oddělili od agresivních členů Cobra Kai). Dva celoživotní rivalové a jejich studenti se musí spojit, překonat své překážky a bojovat proti Johnu Kreesovi a jeho studentům.

Na pomoc jim přijde i Thomas Ian Griffith jako Terry Silver, další „záporák“ z původních filmů Karate Kid. Cobra Kai je totiž pokračováním filmové série, přičemž děj se odehrává v současnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse