Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2021 10:54
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Kontrafakt zaplatil za hudební produkce od zahraničních beatmakerů obrovské sumy. Sleduj videosnippet k albu KF jako Rolls

Kontrafakt zaplatil za hudební produkce od zahraničních beatmakerů obrovské sumy. Sleduj videosnippet k albu KF jako Rolls
Zdroj: so súhlasom Matúša Zeťáka
HUDBA KONTRAFAKT
Uložit Uložené

Ego, Rytmus a Anys se ve studiu setkali s několika kámoši, kterým pustili nové album v předstihu. Takto zní KF jako Rolls.

Nové album Kontrafaktu vychází již za několik dní. Ego, Rytmus a Anys ho vydávají při příležitosti důležitého jubilea, protože jako skupina fungují již kulatých 20 let.

Projekt KF jako Rolls si můžeš předobjednat na stránce Ruka Hore a nyní si můžeš poslechnout i ukázky všech skladeb díky videosnippetu, který vznikal ve studiu. Kluci si pozvali několik kámošů, se kterými mluvili o okolnostech vzniku alba a odhalili i několik podrobností ke konkrétním skladbám.

Doporučeno
Já jsem byl navigace, Ego motor, Anys palivo. Rytmus vysvětluje, jak vznikalo nové album Kontrafaktu (Reportáž) Já jsem byl navigace, Ego motor, Anys palivo. Rytmus vysvětluje, jak vznikalo nové album Kontrafaktu (Reportáž) 10. prosince 2021 9:30

Jako nejzajímavější se zdá téma hudebních produkcí, dlouho bylo totiž v módě nechat si poslat balíček od několika zažitých jmen, jednu nebo pár z nich si vybrat a dále se hudbou nezabývat. Anys se však tentokrát rozhodl, že bude hledat v zahraničí, oslovil proto několik producentů, kteří ušili Kontrafaktu hudbu na míru. Kromě toho skupina nakupovala exkluzivní licence na hudby ze známé platformy Beatstars.

Anys ve videu vysvětluje, že se za poslední roky raperům několikrát stalo, že nevědomky rapovali do ukradených hudeb, proto chtěli být v tomto směru průkopníci a ke každé hudbě mají i alespoň sedmistránkovou smlouvu.

Více o tvorbě alba si přečteš v naší reportáži.

Domů
Sdílet
Diskuse