Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2021 7:54
Čas čtení 1:15
Vojtěch Vanda

KORONAVIRUS: V úterý přibylo 16 691 nakažených, o skoro 3000 méně než minulý týden. Klesl i počet hospitalizovaných

KORONAVIRUS: V úterý přibylo 16 691 nakažených, o skoro 3000 méně než minulý týden. Klesl i počet hospitalizovaných
Zdroj: TASR/Michal Svítok
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V ranním přehledu ti přinášíme nejnovější informace o nákaze koronaviru u nás.

Klesající trend v počtu nakažených byl patrný i v den, kdy obvykle přibývá nejvíc nakažených koronavirem. V úterý bylo totiž potvrzeno 16 691 nakažených, což je o 2789 osob méně než minulý týden. Klesající hodnoty jsou zřejmé i u počtu hospitalizovaných osob, přestože statistiky pro daný den obvykle nejsou hned úplné. Navíc největší virová zátěž se začala přelévat z Moravy na východ Čech.

Doporučeno
Lék na koronavirus prošel druhým testováním. Američané by se jej mohli dočkat do konce roku Lék na koronavirus prošel druhým testováním. Američané by se jej mohli dočkat do konce roku 14. prosince 2021 16:29

Incidence, tedy počet potvrzených případů za 7 dní na 100 tisíc obyvatel, znovu klesla o 26 na 791, potvrzených případů bylo o skoro 3000 méně – klesající trend evidentně v České republice pokračuje již druhý týden, avšak stále se země potýká s čísly vysoko nad 10 tisíc nemocných denně. 

Domů
Sdílet
Diskuse