Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2021 13:09
Čas čtení 0:57
Tereza Šnajdrová

Vít Rakušan vyloučil kandidaturu v prezidentských volbách

Vít Rakušan vyloučil kandidaturu v prezidentských volbách
Zdroj: se souhlasem Víta Rakušana
NEWS VÍT RAKUŠAN
Uložit Uložené

V posledních dnech se na internetu rojily spekulace, že předseda Starostů a nezávislých bude kandidovat na post prezidenta republiky.

Nového prezidenta republiky si zvolíme již v lednu roku 2023 a kandidátů na post hlavy státu je zatím pomálu. V uplynulých dnech se však na sociálních sítích začaly šířit spekulace, že jedním z horkých kandidátů je i předseda STAN Vít Rakušan. Ten však nyní na Twitteru uvedl, že se prezidentských voleb účastnit nebude a raději se bude soustředit na práci ministra a předsedy strany.

Doporučeno
Vít Rakušan: Současná vláda nám ukradla budoucnost. Čelíme silám, které reálně ohrožují demokracii (Rozhovor) Vít Rakušan: Současná vláda nám ukradla budoucnost. Čelíme silám, které reálně ohrožují demokracii (Rozhovor) 17. srpna 2021 12:52

Chci ukončit spekulace o mé kandidatuře v nadcházejících prezidentských volbách. Nebudu se jich osobně účastnit,“ napsal Vít Rakušan na Twitteru.

Domů
Sdílet
Diskuse