Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. prosince 2021 20:29
Čas čtení 1:01
Radim Šlechta

Leo Beránek nahrál klip ve vězení. Má potetovaný obličej a rapuje o životě za mřížemi, za trest musel jít do izolace

Leo Beránek nahrál klip ve vězení. Má potetovaný obličej a rapuje o životě za mřížemi, za trest musel jít do izolace
Zdroj: TV Prima/propagační materiál
NEWS LEO BERÁNEK
Uložit Uložené

Leo Beránek, který je v polovině svého trestu, se v novém klipu z nápravného zařízení pochlubil řadou nových vězeňských tetování.

Kontroverzní rapper Leo Beránek je v polovině svého šestiletého trestu. Po třech letech za mřížemi se se svými fanoušky spojil přes sociální sítě, na které nahrál nový videoklip přímo z prostředí nápravného zařízení. Odhalil v něm nová tetování a rapuje o životě ve vězení. Držení elektronických zařízení a tetování v prostorách vězení je ale zakázáno.

V novém videoklipu Kluci z basy ukazuje Leo Beránek řadu nových tetování. Těch má nově teď plný obličej. Pokud k nim ale přišel ve vězení, jedná se o nelegální činnost. Podle mluvčí vězeňské služby Markéty Prunerové bude Beránkova tetování nadále prověřovat policie. Sdělila to serveru Extra.cz. Stejně tak není povoleno držet elektronická zařízení, je tedy otázkou, jak mohl raper klip natočit. „Došlo k pochybení dozorců, celý incident vyšetřujeme,“ sdělila Prunerová.

Klip může Beránkovi přitížit

Pokud by se prokázalo, že raper propašoval na celu kontraband, může mu to způsobit další komplikace. Podle Prunerové může za své chování dostat Beránek důtky a může se mu zkomplikovat také žádost o podmínečné propuštění. Již teď prý za trest skončil Beránek v izolaci, což zveřejnil správce jeho současného instagramového profilu v příběhu.

Na propuštění Beránka z vězení také existuje petice a hashtag #FREELEO. Její autoři zde zpochybňují kroky české justice. 

Beránek byl odsouzen po tom, co ve dvou případech napadl člověka. První útok proběhl 1. května 2019, kdy před klubem Ateliér v centru Prahy udeřil protivníka do hlavy a následně jej kopl do obličeje. Pět dní po tom napadl Beránek invalidního muže, kterého srazil z lavičky. Mladíka, který se muže zastal, raper napadl teleskopickým obuškem a dalšímu kolemjdoucímu vyhrožoval.

Domů
Sdílet
Diskuse