Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2021 7:52
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Tvůrce Squid Game už s Netflixem řeší druhou i třetí sérii. Nad pokračováním původně váhal

Tvůrce Squid Game už s Netflixem řeší druhou i třetí sérii. Nad pokračováním původně váhal
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SQUID GAME
Uložit Uložené

Druhá série je v současnosti v aktivní přípravě, ale zdá se, že ani ta nebude poslední.

Tvůrce Squid Game Hwang Dong-hyuk prozradil, že s Netflixem mluví nejen o 2., ale rovnou i o 3. sérii jednoho z nejpopulárnějších seriálů historie. Zaznělo to v korejském zpravodajství na stanici KBS (informuje o tom Korea Times). Zdá se, že tvůrce už změnil názor, zpočátku si totiž nebyl jistý, jestli vůbec vymyslí 2. sérii.

Doporučeno
10 nejlepších filmů a seriálů od Netflixu v roce 2021 10 nejlepších filmů a seriálů od Netflixu v roce 2021 29. prosince 2021 12:30

Druhá série by se měla zaměřit na postavu Gi-huna a jeho snahu skoncovat se samotnou hrou a potrestat její organizátory. Nejlepší na seriálu je, že může fungovat donekonečna. Každá nová série se může zaměřit na předchozí ročníky či úplně první ročník a Netflix tak může značku ždímat, dokud ji lidé budou chtít sledovat.

Tvůrce seriálu si s myšlenkou na něj pohrával už v roce 2008. Začínal s filmem, ale komplexní příběh ho donutil změnit formát na seriál. Dlouhá léta však nedokázal získat finance na jeho natočení, takže příběh celou tu dobu přepisoval a vylepšoval, až jeho nabídku přijal Netflix, který rozhodně neprohloupil, protože Squid Game je nejsledovanějším projektem studia v historii.

Squid Game
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse