Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2022 8:31
Čas čtení 1:05
Radim Šlechta

Američtí policisté ignorovali probíhající loupež. Lovili Snorlaxe v Pokémon Go

Američtí policisté ignorovali probíhající loupež. Lovili Snorlaxe v Pokémon Go
Zdroj: Unsplash/Thimo Pedersen/volně k užití
NEWS SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Dva losangeleští policisté ignorovali oznámení o loupeži nedaleko jejich polohy. Jejich rozhodnutí podpořil vzácný Pokémon, kterého se vydali ulovit.

Dva losanageleští policisté v roce 2017 nezasáhli během loupeže v obchodním centru Crenshaw Mall. Měli totiž na práci lovení Pokémonů. Na místo tedy musela přijet vzdálenější jednotka, která kvůli tomu opustila místo vraždy. Policisté Mitchell a Lozano byli následně postaveni mimo službu. Neuspěli ani při svém odvolání. Informoval o tom Vice.

Policejní vysílačky oznámily vloupání v obchodním centru, nedaleko nějž se zrovna nacházeli policisté Mitchell a Lozano. Ti podle záznamů několik okamžiků řešili, zda mají na místo vyrazit a situaci prověřit, jak jim povinnost ukládá. Nakonec jim ale v rozhodnutí pomohlo překvapivé zjištění. Pokémon Snorlax ze hry Pokémon Go se právě v ten moment objevil na 46. a Leimertově ulici. Oba policisté pak vymýšleli, jak vzácný exemplář ulovit.

Domů
Sdílet
Diskuse