Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2022 10:19
Čas čtení 1:45
Tereza Šnajdrová

Pavla Trávníčka obvinily ze sexuálního násilí další dvě ženy

Pavla Trávníčka obvinily ze sexuálního násilí další dvě ženy
Zdroj: ČTK/DPA/Sebastian Kahnert
NEWS PAVEL TRÁVNÍČEK
Uložit Uložené

Po svědectví paní Věry se ozvaly další dvě ženy, které tvrdí, že s hercem mají podobnou zkušenost.

Začátkem ledna se o nevhodném sexuálním chování, kterého údajně dopustil herec Pavel Trávníček, rozhodla veřejně promluvit první žena, kterou měl pohádkový princ ve své šatně donutit k masturbaci. Právě její odvaha dodala sílu i dalším dvěma ženám, které tvrdí, že s hercem mají podobnou zkušenost. První z nich, která svůj příběh popsala pro Extra, se s Trávníčkem údajně setkala v pouhých 15 letech.

Doporučeno
Žena obvinila Pavla Trávníčka ze sexuálního útoku. „Vše jsou odporné dehonestující lži,“ reaguje hercův právník Žena obvinila Pavla Trávníčka ze sexuálního útoku. „Vše jsou odporné dehonestující lži,“ reaguje hercův právník 7. ledna 2022 14:28

Petra tvrdí, že ji v jejích 15 letech Trávníček osahával

Žena, která se rozhodla promluvit, se s hercem nechce soudit, nechce být mediálně známá a jediné se chce je, aby se o údajném predátorském chování Pavla Trávníčka dozvěděla veřejnost.

Celý incident se měl odehrát v době, kdy ženě vystupující pod jménem Petra bylo 15 let a zúčastnila se soutěže DO-RE-MI. Pavel Trávníček ji po natáčení údajně chtěl něco ukázat, načež s ním Petra odešla do šatny a za zavřenými dveřmi mělo dojít k osahávání, vypověděla Petra pro Seznam Zprávy.

Domů
Sdílet
Diskuse