Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2022 19:50
Čas čtení 0:53
Tereza Šnajdrová

Porod, trauma a umělé oplodnění: Proč (ne)chtít děti a jak zvládat tlak od okolí?

Porod, trauma a umělé oplodnění: Proč (ne)chtít děti a jak zvládat tlak od okolí?
Zdroj: Unsplash/Kelly Sikkema/volně k užití
NEWS LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Nový díl podcastu LOVE IS ON THE AIR je tu a tentokrát si pěkně dopodrobna probereme těhotenství.

Někdo toto období vnímá jako výjimečné, kouzelné, ale jiný jako tu nejhorší noční můru. Řeč je o těhotenství, se kterým se alespoň jednou za život setká velká část z nás, a proto jsme se mu podívali na zoubek. V dnešním díle našeho pravidelného podcastu LOVE IS ON THE AIR se zaměříme na to, proč mladí lidé přemýšlí, zda mít děti, na porod, traumata s ním spojená a popíšeme ti i proces umělého oplodnění.

Doporučeno
Jak se zasadit o lepší stav naší planety? Stačí nemít děti, myslí si někteří z vás Jak se zasadit o lepší stav naší planety? Stačí nemít děti, myslí si někteří z vás 22. července 2021 10:30

Stejně jako předchozími epizodami LOVE IS ON THE AIR tě i tou čtyřiadevadesátou provede doktorka Nikita a docent Zach, kteří se tentokrát zaměřili na těhotenství, a to pořádně do hloubky. 

Pořád přemýšlíš nad tím, kdy je vhodné mít děti? Je ti nepříjemné, když se tě okolí ptá, kdy už se „konečně“ staneš rodičem, ale ty sám ještě nevíš, zda vůbec děti chceš? I tomu se v nové epizodě toho nejlepšího podcastu věnuje naše oblíbená moderátorská dvojice.

Doktorka Nikita a docent Zach proberou porod, jeho proces, na který mnohé ženy vzpomínají se slzami v očích (otázkou je, zda v pozitivním nebo negativním slova smyslu), Vítek se ti svěří s tím, jaká vybral jména pro své budoucí syny, a Nikita ti zase představí svůj plán, jak bude řešit toto téma s partnerkou Katarínou.

Tenhle díl si prostě nemůžeš nechat ujít, tak se hoď do pohody a pobav se nad naší novou epizodou

Domů
Sdílet
Diskuse