Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2022 18:15
Čas čtení 2:20
Vojtěch Vanda

Ladislav Sinai sdílel článek, který popisuje problematické pozadí jeho kauzy. Označil jej za „pravdu“

Ladislav Sinai sdílel článek, který popisuje problematické pozadí jeho kauzy. Označil jej za „pravdu“
Zdroj: Thomas Habr
NEWS
Uložit Uložené

Moderátor Ladislav Sinai, který byl na Instagramu obviněn ze sexuálního obtěžování žen na internetu, sdílel na svém Twitteru článek, jenž vyšel na webu A2larm. Podle něj se jedná o objektivní vhled do případu.

Kauza moderátora Ladislava Sinaie, jenž byl anonymním účtem na Instagramu obviněn ze sexuálního obtěžování žen dostala rámec. Novináři Apolena Rychlíková a Jakub Zelenka shrnuli kauzu včetně vyjádření části aktéru v článku, jenž Sinai sdílel ve středu na svém Twitteru. „Všem, koho zajímá pravda o tom, na základě čeho mě v posledních týdnech odsoudili,“ dodal článku věnování.

Doporučeno
Ladislav Sinai se omluvil, sexuální kontakt s nezletilými odmítá. Vyhledá odbornou pomoc Ladislav Sinai se omluvil, sexuální kontakt s nezletilými odmítá. Vyhledá odbornou pomoc 10. ledna 2022 19:06

Sinai, jak tě informoval i REFRESHER, byl na začátku ledna obviněn z nevhodného chování k ženám, jež mělo probíhat zejména na internetu. S konverzacemi přišel instagramový účet Czech Rap Moments s anonymním vlastníkem, který mimo jiného uváděl, že si Sinai dopisoval i s nezletilými.

Kauza se na internetu rozvířila téměř okamžitě, z čehož nakonec vyplynulo i ukončení spolupráce společnosti GoOut s jeho projektem Ladislav Sinai Podcast, jenž byl prakticky nejznámějším podcastovým projektem společnosti v rámci urban scény a také nejznámějším českým rapovým podcastem.

Domů
Sdílet
Diskuse