Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2022 8:25
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

HBO oficiálně ohlásilo 3. sérii Euphorie

HBO oficiálně ohlásilo 3. sérii Euphorie
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA
Uložit Uložené

Druhá série je velkým hitem, není proto divu, že HBO ohlašuje i třetí sérii.

Aktuálně si můžeš každé pondělí ráno pustit nový díl Euphorie. Na HBO běží 2. série, ze které nám zbývají ještě 4 epizody. Druhá série je zatím velkým hitem, jelikož ji sleduje více než dvojnásobek diváků z dob první série.

Aktuálně má přibližně 14 milionů diváků na oficiálních platformách. Premiéra 2. série byla nejsledovanějším seriálem na HBO Max (nepočítají se sledovanější seriály z předchozích verzí HBO, jako HBO Go).

Doporučeno
Tinder Swindler: Příběh podvodníka, který se seznamoval se ženami, jen aby je obral o více než 10 milionů dolarů Tinder Swindler: Příběh podvodníka, který se seznamoval se ženami, jen aby je obral o více než 10 milionů dolarů 4. února 2022 10:30

HBO tak oficiálně ohlašuje 3. sérii, avšak neupřesnilo, kdy ji i uvede. Informuje o tom Deadline. Fanoušci ji mohou očekávat nejpravděpodobněji na podzim 2023 nebo začátkem roku 2024. Pandemie značně odložila druhou sérii.

Ve 3. sérii se vrátí i Zendaya jako Rue a znovu ji vytvoří Sam Levinson, který stojí za celým seriálem a pomáhá také s režírováním.

Domů
Sdílet
Diskuse