Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2022 9:15
Čas čtení 1:19
Tereza Šnajdrová

Pešán po neúspěchu na ZOH 2022: Pokud to pomůže, tak skončím

Pešán po neúspěchu na ZOH 2022: Pokud to pomůže, tak skončím
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
NEWS ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2022
Uložit Uložené

Čeští hokejisté prožívají jeden neúspěch za druhým. Na zimních olympijských hrách v Pekingu vypadli ještě před branami čtvrtfinále, což mnozí vyčítají především trenérovi hokejové reprezentace Filipovi Pešánovi.

Od té doby, co se předloni hokejové reprezentace ujal trenér Filip Pešán, se českému týmu nedaří. Na mistrovství světa v Rize skončili čeští hokejisté na sedmém místě a nedařilo se jim ani na zimních olympijských hrách v Pekingu, kde vypadli ještě před branami čtvrtfinále. Veřejnost volá po Pešánově odvolání, na což po příletu z Pekingu zareagoval i on sám. „Pokud to pomůže, tak skončím,“ řekl pro server Sport.

Doporučeno
Hokejová mládež se nám nedaří včas „probudit“, říká reprezentační kouč české dvacítky Hokejová mládež se nám nedaří včas „probudit“, říká reprezentační kouč české dvacítky 15. února 2022 7:00

To rozhodnutí, kdybych někde vystřelil a nepřemýšlel nad ním bez emoci, by bylo velmi lakomé. Musím respektovat lidi, kteří mě do té pozice vybrali, jako je Tomáš Král (šéf svazu, pozn. redakce) a Petr Nedvěd (generální manažer reprezentace, pozn. redakce),“ odpověděl Pešán na otázku, zda uvažoval o rezignaci.

Domů
Sdílet
Diskuse