Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. února 2022 14:24
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

Pražská policie hledá onanistu, který se odhalil před 12letou dívkou

Pražská policie hledá onanistu, který se odhalil před 12letou dívkou
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI PRAHA
Uložit Uložené

Exhibicionista měl onanovat před dívkou, která jej potkala cestou do školy. Policisté po něm pátrají.

Pražská policie pátrá po onanistovi, který měl na konci ledna obtěžovat nezletilou dívku na Praze 9. Podle popisu by se mělo jednat o čtyřicetiletého muže, který měl mít na hlavě šátek Palestinu bíločerné barvy. Výtržníkovi hrozí za odhalování se a obtěžování dívky, které je pouhých dvanáct let, odnětí svobody v trvání 2 let.

Doporučeno
Policisté v Praze pátrají po pohřešované ženě, do akce poprvé povolali i speciální kamion Policisté v Praze pátrají po pohřešované ženě, do akce poprvé povolali i speciální kamion 15. února 2022 16:44

K incidentu mělo dojít v pondělí 31. ledna ve Vysočanské ulici na Praze 9. „Dvanáctiletá dívka cestou do školy potkala na ulici muže, který na ni nejprve začal pokřikovat. Když se na něj otočila, podezřelý si rozepnul poklopec a začal onanovat,“ popsala hrůzný zážitek malé dívky mluvčí policie Violeta Siřišťová. Dívka následně utekla a vše řekla svým rodičům.

Mužům zákona se povedlo sestavit identikit podezřelého, který je ale výstižný jen ze 65 procent. K identifikaci podezřelého byly ještě zveřejněny kusé informace jeho podoby. „Měl hnědé vlasy, hnědé oči a na hlavě uvázaný šátek. Oblečen byl do tmavé bundy a kalhot. Dle výpovědi poškozené mluvil česky a anglicky,“ dodala Siřišťová.

Výtržník nebyl dosud dopaden, proto se policisté obrátili s prosbou o pomoc na veřejnost. Pokud bude dopaden, mohl by být v případě odsouzení za výtržnictví odsouzen k pobytu za mřížemi v trvání dvou let. 

Domů
Sdílet
Diskuse