Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2022 v 14:03
Čas čtení 0:31
Ondřej Jarůšek

Válka na Ukrajině: 20 fotografií z útoku ruské armády

Válka na Ukrajině: 20 fotografií z útoku ruské armády
Zdroj: TASR/AP
NEWS VÁLKA NA UKRAJINĚ
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Ruský útok na Ukrajinu za sebou zanechává velké škody a lidské utrpení.

Ruská armáda už třetím dnem útočí na Ukrajinu. Deník The Guardian s odvoláním na ukrajinské ministerstvo zdravotnictví informoval, že kvůli ruským útokům zemřelo už nejméně 198 Ukrajinců včetně 3 dětí. Více než tisíc lidí včetně desítek dětí bylo zraněno.

Útoky ruské armády probíhají na celé řadě míst včetně hlavního města Kyjeva, které zatím odolává. V redakci jsme vybrali 20 snímků, které zachycují, jaké škody a zkázu s sebou ruská invaze přinesla. Další galerii s 20 fotografiemi, které invazi zachycují, si může prohlédnout v tomto článku.

Doporučeno
20 nejsilnějších fotek z ruské invaze na Ukrajinu 20 nejsilnějších fotek z ruské invaze na Ukrajinu 24. února 2022 v 16:09

Ukrajině zasílají pomoc ve formě munice, zbraní či zdravotních potřeb evropské země, ale i USA. O další pomoci rozhodla i česká vláda. Zaslány mají být zbraně a munice v hodnotě 188 milionů korun. Česko zajistí i dopravu na místo. Celé dění na Ukrajině sledujeme v našem článku živě

Kyjev –⁠ Na snímku z 26. února 2022 je vidět panelový dům poškozený raketovým útokem.Na snímku žena pláče, když se dívá na zničený bytový dům po raketovém útoku 26. února 2022 v Kyjevě.Zraněný ukrajinský voják sedí během palby v Kyjevě během druhého dne ruské invaze na Ukrajině v pátek 25. února 2022.Natali Sevriuková pláče před zničeným panelákem po raketovém útoku ruské armády v ukrajinské metropoli Kyjev v pátek 25. února 2022.
Zobrazit galerii
(20)
Domů
Sdílet
Diskuse