Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2022 19:19
Čas čtení 0:36
Adéla Ježková

LOVE IS ON THE AIR: Jak naložit s očekáváním ve vztahu? Toto jsou příběhy našich posluchačů.

LOVE IS ON THE AIR: Jak naložit s očekáváním ve vztahu? Toto jsou příběhy našich posluchačů.
Zdroj: REFRESHER/Eliška Kubů
NEWS LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Nová epizoda podcastu LOVE IS ON THE AIR je tu!

Ostřílené moderátorské duo doktorka Nikita a docent Zach si v nejnovější epizodě podcastu LOVE IS ON THE AIR vzali na paškál příběhy svých milých posluchačů na téma „očekávání ve vztahu“.

Nikita s Vítkem se dotkli například očekávání, která skrze nás na naše partnery a partnerky přenáší další lidé v našem okolí – například rodiče„Přátelé, na očekávání jiných lidí, které se týkají vás, vašeho partnera nebo celkově vašeho vztahu, se můžete úplně vykašlat,“ uvedla rezolutně Nikita. Jak již bylo řečeno v minulé epizodě, očekávání může totiž být zbytečně toxické.

 

Očekávání ve vztahu je sice velmi důležité téma, doktorka Nikita a docent Zach ovšem příběhy svých posluchačů prokládají vtipnými průpovídkami a zabrousí i do lehce „bulvárního“ lifestylového okénka. Dozvíš se proto například, jaké dvě influencerky spolu (zdá se!) randí.

Tak se pohodlně usaď a nalaď si svůj nejoblíbenější podcast LOVE IS ON THE AIR!

Domů
Sdílet
Diskuse