Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2022 9:47
Čas čtení 1:04
Tereza Šnajdrová

Co očekáváš od vztahu? Očekávání může být důležité, zbytečné i toxické

Co očekáváš od vztahu? Očekávání může být důležité, zbytečné i toxické
Zdroj: REFRESHER/Eliška Kubů
NEWS LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Nová epizoda poodcastu LOVE IS ON THE AIR je venku!

Snad každý má před vstupem do nového vztahu určitá očekávání, která sice jsou důležitá, ale v určité chvíli mohou být i toxická. V dnešním díle našeho pravidelného podcastu LOVE IS ON THE AIR se proto zaměříme na to, proč jsou očekávání důležitá, co se stane, když je nebudeš mít, a rozebereme si i to, proč je důležité svá očekávání komunikovat již na začátku vztahu. Stejně jako předchozími epizodami LOVE IS ON THE AIR tě i tou devětadevadesátou provede doktorka Nikita a docent Zach.

Doporučeno
Nevyrůstala jsem v paláci se služebnictvem. Představy o aristokratech bývají zkreslené, říká Francesca Kolowrat (Rozhovor) Nevyrůstala jsem v paláci se služebnictvem. Představy o aristokratech bývají zkreslené, říká Francesca Kolowrat (Rozhovor) 8. března 2022 7:00

Seznámíš se s někým novým, proběhne několik schůzek a ty si v hlavě začneš plánovat společnou budoucnost. Co když má ale tvůj partner od vztahu odlišná očekávání? Může to být problém, a to nejen v budoucnu, ale také v počátcích vašeho vztahu. Hned na začátku byste si proto měli vyjasnit, jaká očekávání ve vztahu máte a zda je můžete naplnit.

Doktorka Nikita a docent Zach si pro tebe připravili nový díl podcastu LOVE IS ON THE AIR, ve kterém rozeberou, jaká jsou nejčastější očekávání ve vztahu, proč je dobré je komunikovat hned na začátku a zda je vůbec dobré od vztahu něco očekávat. Dozvíš se i to, proč bys neměl mít očekávání od partnera a co může nastat v případě, že žádná očekávání mít nebudeš.

Ač se jedná o velmi důležité téma, nemusíš se bát, že by ses u dnešní epizody také nezasmál. Jak je tomu již zvykem, doktorka Nikita a docent Zach tě pobaví i příhodami ze svým vlastních životů a poradí ti praktické tipy, jak s očekáváním ve vztahu pracovat. Tak na co čekáš? Nasaď sluchátka a nalaď si náš podcast LOVE IS ON THE AIR.

Domů
Sdílet
Diskuse