Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2022 v 9:57
Čas čtení 0:32
Ilona Hobzová

Policisté pátrají po mladé ženě z Brna, bez léků může být v ohrožení života

Policisté pátrají po mladé ženě z Brna, bez léků může být v ohrožení života
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Pátrání neúspěšně probíhá už od 7. března.

Brněnští policisté pátrají už od 7. března po Denise Tirpákové. Jednadvacetiletá žena se nevrátila z centra města domů. Může být ohrožena na životě. Policisté požádali o pomoc veřejnost. Ani po téměř dvou týdnech se mladou ženu nepodařilo najít.

Policie žádá ty, kteří vědí, kde by se pohřešovaná mohla zdržovat, ať neprodleně volají na linku 158„V současné chvílí mohu potvrdit, že pátrání stále probíhá a nemáme k němu žádné nové informace,“ uvedla pro REFRESHER policie v sobotu 19. března.

„Naposledy byla viděna v Brně na ulici Grohova. Pohřešovaná přitom akutně potřebuje své léky, bez kterých je přímo ohrožena na životě,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala. 

„Jednadvacetiletá žena je menší postavy (168 až 170 cm) a má hnědočerné vlasy. V nose nosí piercing. Oblečená byla do černých kalhot a černé bundy. Na zádech pak měla menší růžový batoh,“ doplnil.

Domů
Sdílet
Diskuse