Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. března 2022 20:01
Čas čtení 0:45
Ilona Hobzová

Andrej Babiš si postěžoval, že nevěděl o odstávce České pošty. Podnik mu vtipně odpověděl

Andrej Babiš si postěžoval, že nevěděl o odstávce České pošty. Podnik mu vtipně odpověděl
Zdroj: TASR/AP
NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Česká pošta odpověděla Andreji Babišovi přes sociální sítě.

Bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) si na sociálních sítích postěžoval, že Česká pošta dostatečně neinformovala o tom, že o víkendu budou kvůli odstávce její pobočky zavřené. Česká pošta se proti tomu však ohradila a na Babišův status zareagovala. 

„Dobré ráno, kdo by stejně jako já chtěl jít dneska na poštu, tak je odstávka. Bylo by fajn, kdyby to Česká pošta aspoň oznámila médiím. Díky,“ napsal bývalý předseda vlády k fotce z pošty.

Pobočky České pošty jsou tento víkend kvůli mimořádné odstávce centrálních aplikací s výjimkou pošty na Praze 1 uzavřené.

Doporučeno
Ubytovala u sebe uprchlíky: Válku mám doma, ale nevládne u nás smutek. Neměla jsem žádné děti a najednou mám tři Ubytovala u sebe uprchlíky: Válku mám doma, ale nevládne u nás smutek. Neměla jsem žádné děti a najednou mám tři 19. března 2022 7:00

Reakce České pošty na sebe nenechala dlouho čekat. Uvedla, že je ráda, že se Babišovi po rekonvalescenci daří dobře a ohradila se proti jeho tvrzení, že by média neinformovala o plánované odstávce dostatečně. Jako příklad jednoho z médií uvedla server iDNES, který patří pod vydavatelství Mafra z holdingu Agrofert. 

„Další informace jsou na našich sociálních sítích, na každé pobočce. Ale díky za sdílení informace o odstávce, čím více kanálů na ni upozorní, tím lépe,“ dodala Česká pošta a popřála Babišovi hodně zdraví.

Redakce Refresheru předsedu opozičního hnutí ANO oslovila s dotazem, jak na odpověď České pošty reaguje. Odpověď jsme zatím však neobdrželi.  

Domů
Sdílet
Diskuse