Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2022 11:43
Čas čtení 0:50
Tereza Šnajdrová

V noci na úterý shořela Mynářova hospoda v Osvětimanech

V noci na úterý shořela Mynářova hospoda v Osvětimanech
Zdroj: HZS Zlínského kraje
NEWS
Uložit Uložené

V noci na úterý vypukl v Osvětimanech rozsáhlý požár, během kterého shořela hospoda Vratislava Mynáře. Stalo se tak jen den poté, co na veřejnost vyplula informace, že měl Mynář údajně skartovat tajné dokumenty týkající se výbuchu ve Vrběticích.

Hasiči ze Zlínského kraje v noci na úterý zasahovali u rozsáhlého požáru, který zachvátil restauraci Na srubu. Ta patří firmě kancléře prezidenta Vratislava Mynáře a leží jen kousek od penzionu, který taktéž spadá do jeho majetku. Příčina požáru zatím není známá a škoda na objektu by mohla být vyčíslena až na patnáct milionů korun, informuje HZS Zlínského kraje.

Doporučeno
Skartaci tajných dokumentů na Hradě měl nařídit Vratislav Mynář. Kancléř to označil za dezinformaci Skartaci tajných dokumentů na Hradě měl nařídit Vratislav Mynář. Kancléř to označil za dezinformaci 28. března 2022 18:08
Domů
Sdílet
Diskuse